pranje namještaja kontakt

"OUR" obrt za usluge

097 7699 012

Dubinsko čišćenje i pranje namještaja, Zagreb

Možete se predbilježiti za pranje namještaja. Hvala.

Obavljam pranje tapeciranog namještaja od raznih tekstilnih materijala (pranje mikrofibre, alcantara itd) - pranje kutne garniture, pranje trosjeda, pranje dvosjeda, pranje kauča i francuskog ležaja, pranje fotelja, pranje taburea i stolica, kuhinjskih odnosno trpezarijskih stolaca, pranje ugostiteljskog namještaja, pranje barskih stolica i fotelja, dubinsko suho usisavanje madraca...

Peru se svi dostupni tekstilni dijelovi namještaja a faze pranja mogu biti malo različite ovisno o vrsti materijala.

Dubinsko pranje namještaja

Postupak:

Ukoliko veličina površine dopušta, radi se dubinsko (suho) usisavanje nakon kojega se na namještaj nanosi, najčešće špricanjem, otopina vode i sredstva za pranje namještaja. Nakon nanošenja sredstva, namještaj se ručno četka te se potom ispire i usisava. U prosjeku se iz namještaja izvuče 70 do 80 % od ukupne količine tekućine nanešene na namještaj u postupku pranja. Ostatak, čini namještaj vlažnim ali vrijeme potrebno za potpuno sušenje varira ovisno o temperaturi zraka, vrsti materijala i stupnju zaprljanja. Trajanje postupka pranja ovisi o stanju namještaja (obzirom na zaprljanje) i naravno o količini koja se pere.

Ekološki prihvatljivije pranje namještaja

Između ostalog, imate mogućnost da Vaš namještaj uvijek bude čist, a da postupak održavanja namještaja bude ekološki prihvatljiv ako ne i 100 % ekološki. Ukoliko se namještaj redovno održava pranjem, u razumnom roku (jednom godišnje ili češće, ovisno o tome koliko se prlja) svako slijedeće pranje moguće je obaviti sa čistom vodom (bez dodataka - 100 % ekološki) ili uz upotrebu minimalnih količina sredstva za dubinsko pranje, dakle još uvijek ekološki privatljivije.
Naime, jedan moj kolega je davno imao tezu da je ekološko pranje samo ono koje se obavlja sa vodom, bez upotrebe sredstva za čišćenje i pranje, odnosno bez dodatka "kemije".
Kako je, gotovo nemoguće, prljav namještaj dovesti u kondiciju čistog bez upotrebe sredstava tako se prvo pranje ne može nazivati ekološkim. Dakle, imamo mogućnost da pokušamo biti odgovorniji prema onečišćenju u ovom segmentu. Imate 50 % popusta za svako ponovno pranje - održavanje istih komada namještaja unutar jedne godine od prethodnog pranja, koje će se probati oprati uz korištenje vode bez sredstava a ako ne ide, onda uz minimalan dodatak sredstva za dubinsko pranje.

Tekst i slike: vlasnik obrta za usluge OUR. Hvala na Vašem interesu.

Pranje namještaja možete naručiti na
097 7699 012 ☏ ili info@our.hr
e-mail

1. Pranje namještaja,
močenje
Pranje namještaja - močenje
2. Pranje namještaja,
četkanje
Pranje namještaja - četkanje
3. Pranje namještaja,
ispiranje
Pranje namještaja - ispiranje
4. Pranje namještaja,
ektrsakcija - izvlačenje
Pranje namještaja - ekstrakcija

"OUR" obrt za usluge, Kušlanova 10, Zagreb

Mob:097 7699 012

pranje i dubinsko čišćenje namještaja

.

X

"OUR", obrt za usluge (our.hr)

Kušlanova 10, Zagreb (HR)

Mob:097 7699 012

MBO 97724114

info@our.hr

Registrirane djelatnosti čišćenja:


96.01. Čišćenje sagova i prostirki, te pranje zavjesa i zastora, u prostorijama korisnika
43.39. Čišćenje novih zgrada nakon završetka gradnje

Svi podaci o obrtu, koji se nalaze na ovim stranicama, su namjenjeni isključivo informiranju potencijalnih korisnika i posjetitelja o relevantnim podacima obrta OUR i ne smiju se prenositi niti objavljivati na drugim internetskim stranicama bez pisane izjave vlasnika obrta OUR.

 

 

 

X

Ove stranice koriste neke usluge "Gugla" te su sa njima povezane. Ako i koriste "kolačiće" onda je to isključivo zbog statistike posjeta web stranicama.

"OUR", obrt za usluge (our.hr)

Kušlanova 10, Zagreb (HR)

Mob:097 7699 012

MBO 97724114

info@our.hr  (Ako koristite e-mail za kontakt, Vaša e-mail adresa biti će korištena samo za kontakt u vezi upita)

Svi podaci o obrtu, koji se nalaze na ovim stranicama, su namjenjeni isključivo informiranju potencijalnih korisnika i posjetitelja o relevantnim podacima obrta OUR i ne smiju se prenositi niti objavljivati na drugim internetskim stranicama bez pisane izjave vlasnika obrta OUR.